Lirik Lagu TAMAN JURUG – Shinta Arsinta ft Ageng Music (Official Live Music)

1699896540 Maxresdefault.jpg



Official Live Music from Shinta Arsinta ft Ageng Music – Taman Jurug
Subscribe Ageng Music Official https://bit.ly/SubscribeAgengMusicOfficial

Artist Based Playlist Right Here :
Mix Ky Ageng: https://bit.ly/MixKyAgeng
Mix Tasya Rosmala : https://bit.ly/MixTasyaRosmala
Mix Yeni Inka: https://bit.ly/MixYeniInka
Mix Fira Azahra: https://bit.ly/Mix_FiraAzahra
Mix Bordin: https://bit.ly/MixCakBrodin
Mix Duo Ageng: https://bit.ly/MixDuoAgeng
Mix Nazia Marwiana: https://bit.ly/MixNaziaMarwiana
Mix Mira Putri: https://bit.ly/MixMiraPutri
Mix Jihan Audy: https://bit.ly/MixJihanAudy
Mix Woro Widowati: https://bit.ly/MixWoroWidowati
Mix Putri Kristya: https://bit.ly/MixPutriKristya
Mix Lala Widy: https://bit.ly/MixLalaWidy
Mix Arlida Putri: https://bit.ly/MixArlidaPutri

Song Credits:
Artist: Shinta Arsinta
Songwriter: Andjar Any
Executive Producer: Ky Ageng Slamet
Direct: Fahmi Whongtheng
Producer: Ky Ageng Slamet
Kendang: Cak Met
Tamborin: Alek
Melodi: Surya
Guitar: Ony Antono
Bass: Erwin
Keyboard: Imam & Sholeh
Suling: Mamok

Editor:
Stage: Ageng Music
Team Lighting: Fast Lighting
Team Video: Keisha Production
Team Sound: Ageng Music

(Lyrics) Taman Jurug

ning kuto solo, muda lan mudi
ing taman jurug ing pinggir bengawan solo
muda Ian mudi, awan Ian mbengi
do suko-suko nanging ojo ngiket janji

cahyaning bulan nrajang pucuk ing cemoro
angin kang teko sasat nggowo gending tresno
banyu bengawan sinorot cahyaning bulan
lir sewu dian alerap nggugah kenangan

ngersakne nopo, mung sarwo ono
ning taman jurug taman endah kuto Solo
papan kreasi, muda lan mudi
sing tuwo-tuwo welinge ojo nganti lali

ning kuto solo, muda lan mudi
ing taman jurug ing pinggir bengawan solo
muda Ian mudi, awan Ian mbengi
do suko-suko nanging ojo ngiket janji

cahyaning bulan nrajang pucuk ing cemoro
angin kang teko sasat nggowo gending tresno
banyu bengawan sinorot cahyaning bulan
lir sewu dian alerap nggugah kenangan

ngersakne nopo, mung sarwo ono
ning taman jurug taman endah kuto Solo
papan kreasi, muda lan mudi
sing tuwo-tuwo welinge ojo nganti lali
sing tuwo-tuwo welinge ojo nganti lali

Follow & Kunjungi Ageng Music Official :
Twitter: https://bit.ly/Twitter_AgengMusic
Instagram: https://bit.ly/AgengMusicOfficial
Facebook: https://bit.ly/FB_AgengMusic
TikTok : https://bit.ly/TikTok_AgengMusic

Copyright © 2023 Ageng Music. All rights reserved.
#AgengMusic #ShintaArsinta #TamanJurug

By admin

Leave a Reply