Lirik Lagu ALAMATE ANAK SHOLEH – Arneta Julia Adella, Nurma Paejah Adella, Sherly KDI Adella – OM ADELLA

1699896196 Maxresdefault.jpg



Live Music Performance by Arneta Julia Adella, Nurma Paejah Adella, Sherly KDI Adella ” Alamate Anak Sholeh ”
Subscribe to Henny Adella: https://smarturl.it/HennyAdella

Title : Alamate ANak Sholeh
Singer by Arneta Julia Adella, Nurma Paejah Adella, Sherly KDI Adella
Songwriter by KH ROIS YAHYA DAHLAN
Executive Producer : CV. HENNY ADELLA

Musisi :
Kendang : Noupy ADELLA
Bass : Ricky ADELLA
Gitar Melody : Momon ADELLA
Ritem : Sumino ADELLA
Keyboard 1: Nyemung ADELLA
Keyboard 2 : Pras ADELLA
Tamborin : Saridin ADELLA ( Bakul Kaos
ZYROF47 – 081212129158 https://wa.me/c/6281212129158 )
Suling : Fendik ADELLA
Pimp. : H. TOTOK SR
============================

Dengarkan Playlist terbaik kami hanya di langit musik :
https://www.langitmusik.co.id/sharePl.do?playlistId=14772974
Playlist Lagu lagu Duet Terbaik :

Playlist Lagu lagu Terbaik Difarina Indra Adella :

Playlist Lagu lagu Terbaik Yeni Inka Adella :

Playlist Lagu lagu Terbaik Lusyana Jelita Adella :

Playlist Lagu lagu Terbaik Arneta Julia Adella :

The Best Album Religi Om Adella :

Lyric : ( Alamate Anak Sholeh )

Alamate anak sholeh iku papat
Bakdane mukmin, anut ing syariat
Kang dihin, lisane alus ngendikane
Kapindo, mulyaaken ing wong tuwane

Alamate anak sholeh iku papat
Bakdane mukmin, anut ing syariat
Kang dihin, lisane alus ngendikane
Kapindo, mulyaaken ing wong tuwane

يارسول الله سلام عليك
يارفيع الشان والدرج
عطفة ياجيرة العلم
ياأهيل الجود والكرم

Kaping telu, asih ing bocah cilik-cilik
Uga marang sedulur gawe becik
Kaping telu, asih ing bocah cilik-cilik
Uga marang sedulur gawe becik

Kaping papat, ngamalaken ing ilmune
Dadi tanggung jawab, ora ngawulane
Kaping papat, ngamalaken ing ilmune
Dadi tanggung jawab, ora ngawulane

يارسول الله سلام عليك
يارفيع الشان والدرج
عطفة ياجيرة العلم
ياأهيل الجود والكرم

Iku saking ulama aweh pitutur
Alamate bocah dadi jujur
Iku saking ulama aweh pitutur
Alamate bocah dadi jujur

Muga-muga kita bisa ngelampahi
Donya akhirat nemuhi bilahi
Muga-muga kita bisa ngelampahi
Donya akhirat nemui bilahi

يارسول الله سلام عليك
يارفيع الشان والدرج
عطفة ياجيرة العلم
ياأهيل الجود والكرم

Iku saking ulama aweh pitutur
Alamate bocah dadi jujur
Iku saking ulama aweh pitutur
Alamate bocah dadi jujur

Muga-muga kita bisa ngelampahi
Donya akhirat nemui bilahi
Muga-muga kita bisa ngelampahi
Donya akhirat nemuhi bilahi

يارسول الله سلام عليك
يارفيع الشان والدرج
عطفة ياجيرة العلم
ياأهيل الجود والكرم

#alamateanaksholeh #hennyadella #difarinaindraadella #fendikadella
=============================

Copyright © 2023 Henny Adella. All rights reserved.

Terima Kasih Sudah Menonton Video Dari Kami
Jangan Lupa Like, Share, Comment
& Subscribe Chanel Youtube Henny Adella

By admin

Leave a Reply