Lirik Lagu Denny Caknan – Wirang (Official Music Video)

1699879705 Maxresdefault.jpg



Produksi : DC Production
Penyanyi : Denny Caknan
Arr : Bayu Onyonk

♫ LIRIK : (WIRANG) ♫

Sah jam 11 bengi aku mbok tinggalno
Mbok tolak tanpo sebab sing pasti
Nglarani.

Aku kadung sayang kadung gadang-gadang
Ngilangmu dadi traumaku
Ngenemen kisah bujangku

Ademe angin wengi teko
Ngancani aku kelangan konco crito
Jane namung masalah tresno tapi kok yo loro

Reff:
Yen akhire Wirang ben Wirang pisan
Yen akhire loro ben loro tenan
Opo wong tulus wis garise ngene
Slalu ngancani ilang endinge

Tresnoku koyo bonsai anting putri
Mbok sirami rino lan wengi
Masio elok endah di sawangi
Di pekso ra iso gedhi

Sabar ati
Sabar ngadepi
Nandure kembang tukul wirang

Yongalah tenan
Nandes e tenan
We nganggep aku sewates koncomu
Iki namung masalah tresno tapi kok yo loro

Back to reff
——————–

Copyright ©2023
DENNY CAKNAN

#Wirang #DennyCaknan
=============================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize

By admin

Leave a Reply